Δήμος Ιωαννιτών: Κονδύλι 623.720 ευρώ για τη συντήρηση και των 65 παιδικών χαρών

Ένα ολοκληρωμένο και οργανωμένο πρόγραμμα που θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών και την αναβάθμιση των χώρων αναψυχής προωθεί με αποφασιστικότητα ο Δήμος Ιωαννιτών. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής, εγκρίθηκε η διακήρυξη του ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των παιδικών χαρών, με τον συνολικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 623.720 ευρώ.
Σύμφωνα με το typosepeirou.gr, η νέα αυτή σύμβαση έχει οριστεί για διάρκεια 30 μηνών και καλύπτει πλήρως το σύνολο και των 65 παιδικών χαρών που βρίσκονται διάσπαρτες σε κάθε γειτονιά του Δήμου. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία δημιουργείται για πρώτη φορά ένα ενιαίο, σταθερό και απόλυτα συγκροτημένο πλαίσιο διαχείρισης, επιτρέποντας στη δημοτική αρχή να παρακολουθεί συστηματικά την κατάσταση των υποδομών, να προλαμβάνει τυχόν προβλήματα και να προχωρά σε άμεσες αποκαταστάσεις φθορών.
Το πλάνο των παρεμβάσεων περιλαμβάνει τόσο προγραμματισμένες τακτικές επισκέψεις συντήρησης όσο και έκτακτες διορθωτικές κινήσεις όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο. Παράλληλα, προβλέπεται η προμήθεια απαραίτητων ανταλλακτικών αλλά και νέου, σύγχρονου εξοπλισμού για την αντικατάσταση παλαιότερων στοιχείων. Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στον γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό για τη δημιουργία ποιοτικών και ασφαλών δημόσιων χώρων για τις οικογένειες στην Ήπειρο.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τις παιδικές χαρές, Βαγγέλης Γιαννούλας, πρόκειται για ένα καθοριστικό βήμα ώστε η πόλη να αποκτήσει έναν μόνιμο μηχανισμό που θα παρεμβαίνει γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι κύριος στόχος παραμένει η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών παιχνιδιού, προσφέροντας σύγχρονες και λειτουργικές υποδομές σε κάθε σημείο του Δήμου Ιωαννιτών.
Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή και ενεργή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής έχει ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα, την τεκμηρίωση των πληροφοριών και την έγκυρη ενημέρωση του κοινού.

Η δημοσιογραφική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν την κοινωνία, την αυτοδιοίκηση, την πολιτική επικαιρότητα και την περιφέρεια, με βασικές αρχές την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης, τη διασταύρωση της πληροφορίας και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον δημόσιο και δημοσιογραφικό διάλογο για τον ρόλο και την ευθύνη των Μέσων στη σύγχρονη κοινωνία.

Παράλληλα, συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Συνεργάζεται με τα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, μεταξύ άλλων τα newsit.gr και newsbomb.gr, καθώς και με την ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.

Σημαντικό μέρος της επαγγελματικής του δραστηριότητας αποτελεί η ανάπτυξη και λειτουργία ψηφιακών ενημερωτικών μέσων. Είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων — epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr — μέσα από τις οποίες δραστηριοποιείται στην περιφερειακή ενημέρωση και στην καθημερινή ψηφιακή δημοσιογραφική παραγωγή.

Με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, την τοπική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη θεμάτων της επικαιρότητας, ο Δονάτος Παππάς δραστηριοποιείται στον χώρο των Μέσων με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών και την ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Eurojackpot 22/5/26 – Αποτέλεσμα: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 120 εκατ. ευρώ

Η Giga κλήρωση του Eurojackpot, μόλις έγινε. Δείτε τους αριθμούς.

Λαϊκό Λαχείο: Σε Αττική, Ιωάννινα, Βόλο και Καβάλα οι μεγάλοι νικητές τον Μάιο και τον Ιούνιο

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου η κλήρωση για συνολικά κέρδη έως