Ιωάννινα: Στα χέρια της αστυνομίας ο άνδρας που κατηγορείται για απόπειρα φόνου

Σημαντική επιτυχία κατέγραψε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, καθώς το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαρτίου 2026, προχώρησε στη σύλληψη ενός ημεδαπού ο οποίος διώκονταν με ένταλμα σύλληψης για βαριά ποινικά αδικήματα. Σε βάρος του συλληφθέντος εκκρεμούσε ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, το οποίο αφορούσε τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και των παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών αρχών, οι οποίες εντόπισαν τον καταζητούμενο εντός της πόλης των Ιωαννίνων. Ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα και να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.

Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με έμφαση στην τεκμηριωμένη ενημέρωση, την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.
Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον διάλογο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στη σύγχρονη κοινωνία.
Συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, όπως το newsit.gr και το newsbomb.gr, καθώς και με την εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.
Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων: epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιφερειακής ενημέρωσης και της διαδικτυακής δημοσιογραφίας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 23χρονο – Τι είπε για το μαχαίρι, ποια τα κίνητρα

Αποκλείστηκε η εκδοχή το φονικό να συνδέεται με την υπόθεση

Πρέβεζα: Η αρχαιολογία «μπλοκάρει» αυθαίρετες επεμβάσεις στο διατηρητέο ναό της Αγίας Βαρβάρας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας έδωσε εντολή απομάκρυνσης των αυθαίρετων προσθηκών