Πλαταμώνας: 16χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι σε άγρια συμπλοκή ανηλίκων



Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Πλαταμώνα, με τον ανήλικο να υποστηρίζει ότι πήγε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (19/07) στο κέντρο του Πλαταμώνα Πιερίας, όταν σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 16χρονος.


Σύμφωνα με το odelalis.gr, ο 16χρονος επέστρεφε με την παρέα του έπειτα από διασκέδαση. Ενώ επέστρεφαν, δύο παρέες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, κρατώντας καδρόνια, ξύλα, αλυσίδες και μαχαίρια. Στην κατάθεσή του στην αστυνομία, ο ανήλικος τόνισε ότι προσπάθησε μαζί με δύο φίλους του να χωρίσει κάποιους που καυγάδιζαν και ένας από αυτούς τον τραυμάτισε. Υποστήριξε, δε, ότι δεν γνώριζε τον δράστη ή τους υπόλοιπους που διαπληκτίζονταν.

Ο ανήλικος δέχθηκε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, στον μηρό, ένα μόλις εκατοστό από την κεντρική αρτηρία. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου νοσηλεύεται προληπτικά. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.




Οι έρευνες του ΑΤ Δίου Ολύμπου για την ταυτοποίηση όλων των εμπλεκόμενων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.




Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

China Open: Αποβλήθηκε ο Μεντβέντεφ, χτύπησε μπαλάκι που κατέληξε στο μάτι θεατή (Βίντεο)

Ζήτησε συγγνώμη ο Μεντβέντεφ, «ήταν 100% ατύχημα». Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ

Roland Garros: Εκτός ημιτελικών η Σαμπαλένκα, την απέκλεισε η Σνάιντερ με ανατροπή

Με απίστευτη ανατροπή, η Ντιάνα Σνάιντερ πέτυχε την πιο εμβληματική