Λαδοχώρι Θεσπρωτίας: Μεγάλο καλοκαιρινό γλέντι στις 30 Ιουλίου με κορυφαίους καλλιτέχνες!

Το Λαδοχώρι Θεσπρωτίας ετοιμάζεται να ζήσει μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση την Πέμπτη 30 Ιουλίου, σε μια μεγάλη λαϊκοδημοτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Π.Α.Σ. Λαδοχωρίου 1984 στον χώρο του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.

Με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και αγαπημένους καλλιτέχνες της δημοτικής και λαϊκής μουσικής, η βραδιά αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες από όλη τη Θεσπρωτία και την ευρύτερη περιοχή.

Στη σκηνή θα εμφανιστούν οι:

Γωγώ Τσάμπα
Κώστας Μπανιώτης
Ελευθερία Χαραλάμπους
Κωνσταντίνος Κώστας
Δόκιμος Χαραλάμπους
Ιωάννα Χαραλάμπους στο κλαρίνο

Οι καλλιτέχνες υπόσχονται μια αξέχαστη μουσική βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες, παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για χορό και γνήσιο ελληνικό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 22:00, ενώ η είσοδος είναι μόλις 5 ευρώ, με δωρεάν είσοδο για τα παιδιά έως 12 ετών, δίνοντας τη δυνατότητα σε ολόκληρες οικογένειες να απολαύσουν μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους φίλους της παραδοσιακής μουσικής να δώσουν το «παρών» και να στηρίξουν τη διοργάνωση, σε μια γιορτή που συνδυάζει την παράδοση, το κέφι και τη φιλοξενία της Θεσπρωτίας.

Πληροφορίες εκδήλωσης

📍 Χώρος: 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας – Λαδοχώρι Θεσπρωτίας
📅 Ημερομηνία: Πέμπτη 30 Ιουλίου
🕙 Ώρα έναρξης: 22:00
🎟️ Είσοδος: 5€
👧 Παιδιά έως 12 ετών: Δωρεάν είσοδος
📞 Κρατήσεις: 6907 711 872

Το φετινό καλοκαιρινό γλέντι στο Λαδοχώρι υπόσχεται να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες μουσικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στη Θεσπρωτία. Αν αγαπάτε το καλό δημοτικό και λαϊκό τραγούδι, μην χάσετε αυτή τη μοναδική βραδιά!

Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με έμφαση στην τεκμηριωμένη ενημέρωση, την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.
Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον διάλογο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στη σύγχρονη κοινωνία.
Συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, όπως το newsit.gr και το newsbomb.gr, καθώς και με την εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.
Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων: epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιφερειακής ενημέρωσης και της διαδικτυακής δημοσιογραφίας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Μπαράζ παραβιάσεων στο Αιγαίο – Αερομαχία μεταξύ ελληνοτουρκικών F-16

Κλιμακώνεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο. Αυξημένη φαίνεται να είναι

Τέλος το κάπνισμα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας – 100 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες καπνιστές και 500 για τους προϊσταμένους

Σε μια προσπάθεια πλήρους εναρμόνισης με την αντικαπνιστική νομοθεσία και