Άρτα: Δύο συλλήψεις στελεχών της ΔΕΔΔΗΕ για την έκρηξη σε μετασχηματιστή (Βίντεο)



Για τις συλλήψεις κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία με εντολή της Εισαγγελίας σε βάρος τριών στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ: του διευθυντή της υπηρεσίας Άρτας, του τεχνικού ασφαλείας του υποσταθμού και του υπεύθυνου συντήρησης.

Δύο στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ συνελήφθησαν στην Άρτα μετά την έκρηξη που τα μεσάνυχτα της Τετάρτης σε μετασχηματιστή του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης στη Γραμμενίτσα.


Από την έκρηξη ακολούθησε φωτιά στον χώρο της εγκατάστασης, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα. Ωστόσο, η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις γύρω περιοχές αποκαταστάθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Για τις συλλήψεις κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία με εντολή της Εισαγγελίας σε βάρος τριών στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ: του διευθυντή της υπηρεσίας Άρτας, του τεχνικού ασφαλείας του υποσταθμού και του υπεύθυνου συντήρησης.




Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο πρώτων καθώς ο υπεύθυνος συντήρησης βρίσκεται σε άδεια και δεν εντοπίστηκε.


Η ισχυρή έκρηξη στον μετασχηματιστή προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της Άρτας, ενώ ακολούθησαν δύο μικρές εστίες πυρκαγιάς εντός του χώρου του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης. Η έρευνα για τα αίτια του περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη.


{https://exchange.glomex.com/video/v-dki2mzkd1wlt?integrationId=40599y14juihe6ly}



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Σοκ στα Ιωάννινα: 42χρονος καταδίωκε επίμονα ανήλικες στον Βοτανικό

Σκηνές που θυμίζουν θρίλερ εκτυλίχθηκαν στην περιοχή του Βοτανικού στα

Ασπρόπυργος: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς – Άνδρας δέχθηκε σφαίρα στην πλάτη

Ένας σοβαρά τραυματίας. Φόβοι για αντίποινα. Σοβαρό αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε