Ιράν: Ξανά πτήσεις από το Μπαντάρ Αμπάς μετά τον περιορισμό λόγω των εχθροπραξιών



Πριν από την έναρξη του πολέμου, που πυροδοτήθηκε από τις ισραηλοαμερικανικές αεροπορικές επιδρομές στις 28 Φεβρουαρίου, το αεροδρόμιο «εκτελούσε 30 έως 40 εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις την ημέρα», δήλωσε ο Ταβασόλι.

Το αεροδρόμιο στην πόλη Μπαντάρ Αμπάς, στο νότιο Ιράν, επανέλαβε σήμερα τις εσωτερικές πτήσεις μετά από πολλαπλές διακοπές λειτουργίας του λόγω των εχθροπραξιών του Ιράν με τις ΗΠΑ, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.


«Οι τακτικές πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μπαντάρ Αμπάς στα πιο πολυσύχναστα δρομολόγια εσωτερικού επανήλθαν σήμερα», δήλωσε ο Καζέμ Ταβασόλι, γενικός διευθυντής αεροδρομίων στην επαρχία Χορμοζγκάν, όπου βρίσκεται η πόλη-λιμάνι, σύμφωνα με το IRNA.

Αυτή η επαναλειτουργία έρχεται μετά από έναν «περιορισμό των πτήσεων τις τελευταίες ημέρες», είπε, προσθέτοντας ότι οι επιβάτες μπορούν πλέον να ταξιδεύουν αεροπορικώς προς και από την Τεχεράνη, τη Μασχάντ και το Ισφαχάν.








Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Γεράσιμος Παπαδόπουλος για σεισμό στη Μεθώνη: Η περιοχή έχει υψηλό σεισμικό δυναμικό

Ο έμπειρος σεισμολόγος τόνισε ότι προς το παρόν δεν μπορεί

Στασιμότητα στον άξονα προς Μαυρομάτι και την Παράκαμψη Ηγουμενίτσας – Στη Βουλή το θέμα από τον Β. Γιόγιακα

Στο προσκήνιο φέρνει ξανά ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας το