Τραγωδία στα Βόρεια Τζουμέρκα: Νεκρός 86χρονος μετά από πτώση από τη στέγη του σπιτιού του.

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στον οικισμό Χουλιαράδες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Ηπείρου. Ένας 86χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, όταν βρέθηκε στο κενό από τη στέγη της οικίας του κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης. Το συμβάν αποδείχθηκε ακαριαία μοιραίο, καθώς τα τραύματα που υπέστη ο ηλικιωμένος από την πτώση ήταν εξαιρετικά σοβαρά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο.
Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, ο άτυχος άνδρας είχε ανέβει στη σκεπή της κατοικίας του προκειμένου να αποκαταστήσει κάποια ζημιά ή να πραγματοποιήσει απαραίτητες οικιακές επισκευές. Υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί πλήρως, ο 86χρονος απώλεσε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος. Σύμφωνα με το typosepeirou.gr, στο σημείο εκλήθησαν άμεσα οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο ηλικιωμένο ήταν ήδη αργά.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στους κατοίκους της περιοχής, καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινότητα.
Τα ορεινά χωριά της περιοχής, όπως οι Χουλιαράδες, έρχονται συχνά αντιμέτωπα με την ανάγκη συντήρησης των παλαιών κατοικιών από τους ίδιους τους κατοίκους, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους, ιδιαίτερα για τους ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας.
Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του δυστυχήματος. Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του 86χρονου.
Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με έμφαση στην τεκμηριωμένη ενημέρωση, την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.
Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον διάλογο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στη σύγχρονη κοινωνία.
Συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, όπως το newsit.gr και το newsbomb.gr, καθώς και με την εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.
Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων: epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιφερειακής ενημέρωσης και της διαδικτυακής δημοσιογραφίας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Μουντιάλ 2026: Τελικά, θα συμμετάσχει το Ιράν;

Το Ιράν, η εκεχειρία, η αβέβαιη συμμετοχή, η ιστορία και

Μηχανική βλάβη στο «Kalymnos Dolphin» – Επιστρέφει στο λιμάνι της Καλύμνου με 117 επιβάτες

Οι 117 επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι, ενώ όπως