Δήμο Ιωαννιτών: Σοβαρή καταγγελία του Συλλόγου ΟΤΑ κατά της ΔΑΣ για τους παιδικούς σταθμούς

Σοβαρότατες αιχμές για σκοπιμότητες και «κομματικό συνδικαλισμό» διατυπώνει η διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων, στρεφόμενη ευθέως κατά μέλους της ΔΑΣ-ΟΤΑ (ΠΑΜΕ). Όπως αναφέρει το typosepeirou.gr, η αντιπαράθεση ξέσπασε με αφορμή καταγγελίες για καθυστερήσεις στις διαδικασίες προσλήψεων προσωπικού στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών.
Σε ανακοίνωση με τίτλο «Όταν η αλήθεια δεν χωράει σε μια συνδικαλιστική ανακοίνωση», το προεδρείο του Συλλόγου ξεκαθαρίζει ότι η καταγγελλόμενη καθυστέρηση αφορούσε αίτημα δέσμευσης πίστωσης προς την Οικονομική Υπηρεσία, το οποίο ωστόσο δεν είχε καν υποβληθεί από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, η αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος είναι στέλεχος της ΔΑΣ-ΟΤΑ και μέλος του ΔΣ, με τη διοίκηση του Συλλόγου να θέτει διερωτώμενη το ερώτημα πόσο προβληματικό είναι να καταγγέλλει κανείς άλλους για παραλείψεις που βαρύνουν τον ίδιο, την ώρα που δίνεται αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων μέσω ΕΣΠΑ.

 

Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή και ενεργή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής έχει ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα, την τεκμηρίωση των πληροφοριών και την έγκυρη ενημέρωση του κοινού.

Η δημοσιογραφική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν την κοινωνία, την αυτοδιοίκηση, την πολιτική επικαιρότητα και την περιφέρεια, με βασικές αρχές την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης, τη διασταύρωση της πληροφορίας και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον δημόσιο και δημοσιογραφικό διάλογο για τον ρόλο και την ευθύνη των Μέσων στη σύγχρονη κοινωνία.

Παράλληλα, συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Συνεργάζεται με τα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, μεταξύ άλλων τα newsit.gr και newsbomb.gr, καθώς και με την ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.

Σημαντικό μέρος της επαγγελματικής του δραστηριότητας αποτελεί η ανάπτυξη και λειτουργία ψηφιακών ενημερωτικών μέσων. Είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων — epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr — μέσα από τις οποίες δραστηριοποιείται στην περιφερειακή ενημέρωση και στην καθημερινή ψηφιακή δημοσιογραφική παραγωγή.

Με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, την τοπική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη θεμάτων της επικαιρότητας, ο Δονάτος Παππάς δραστηριοποιείται στον χώρο των Μέσων με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών και την ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

«Γιατί τον σκότωσαν γιατί, τον γελαστό τον ποιητή…» – 90 χρόνια από τη δολοφονία του Φ.Γ. Λόρκα- Γράφει ο Σπύρος Αλεξίου

Ποιοι έλληνες συνθέτες τον μελοποίησαν, ποιοι σπουδαίοι τον τραγούδησαν –

Πετρούπολη: Γνωστός τράπερ «πλακώθηκε» με νεαρούς στη μέση του δρόμου (Βίντεο)

Η αστυνομία στην Πετρούπολη αναζητάει τον τράπερ και τους εμπλεκόμενους