Πέδρο Σάντσεθ: Όλη μου την αγάπη στην οικογένεια της Μαρικάρμεν



Το συλλυπητήριο μήνυμα του Σάντσεθ για τον θάνατο της Μαρικάρμεν.

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της 87χρονης Μαρικάρμεν Αμπασκάλ.


«Όλη μου την αγάπη στην οικογένεια και τους αγαπημένους της Μαρικάρμεν», έγραψε ο Σάντσεθ σε μια ανάρτηση στο X. «Μια αγκαλιά επίσης σε όλους που νιώθουμε αυτή την απώλεια σαν δική μας σήμερα».

Η Μαρικάρμεν, νοσηλευόταν από τότε που μεταφέρθηκε με φορείο από το διαμέρισμα όπου ζούσε για επτά δεκαετίες.




Η Αμπασκάλ αναμενόταν να επιστρέψει σπίτι της μόλις έπαιρνε εξιτήριο, αφού είχε αποδεχτεί μια συμφωνία με την εταιρεία στην οποία ανήκε το διαμέρισμά της.


Η υπόθεσή της έχει οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους, ενώ οδήγησε τον πρωθυπουργό να ζητήσει πρόωρες εκλογές, αφού δεν κατάφερε να περάσει μέτρα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.




Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Οργή στη Μάνη: «Σαράβαλο» 30 ετών το νέο ασθενοφόρο που έστειλαν στο Κέντρο Υγείας

Το «νέο» ασθενοφόρο της Μάνης έχει γράψει σχεδόν 1.000.000 χιλιόμετρα

Τι δείχνει η διασπορά, από πού φέρεται να προήλθε η οσμή αερίου στην Αττική

Η πιθανή περιοχή προέλευσης/διέλευσης της οσμής πριν φτάσει στη Νέα