Δήμος Ιωαννιτών: Εξασφαλίστηκαν 2,7 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση τριών σχολείων – Μπέγκας «Επενδύουμε στο μέλλον της πόλης μας»

Στη σημαντική εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ προχώρησε ο Δήμος Ιωαννιτών, σηματοδοτώντας την πρώτη επίσημη ένταξη έργου στο πλαίσιο του νέου προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ). Η συγκεκριμένη παρέμβαση αφορά την πλήρη ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση ενός μεγάλου σχολικού συγκροτήματος της πόλης.
Όπως αναφέρει το typosepeirou.gr, το έργο περιλαμβάνει εκτεταμένες εργασίες στο συγκρότημα που στεγάζει το 3ο Γενικό Λύκειο, το 3ο Γυμνάσιο, το 10ο Γυμνάσιο, καθώς και το κλειστό γυμναστήριο που εξυπηρετεί τις αθλητικές ανάγκες των μαθητών. Στο τεχνικό σκέλος προβλέπονται θερμομονώσεις, τοποθέτηση νέων ενεργειακών κουφωμάτων, εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων θέρμανσης και φωτισμού τεχνολογίας LED, καθώς και η κατασκευή δύο νέων ανελκυστήρων για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας ΑμεΑ.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας υπογράμμισε ότι η επένδυση στις σχολικές υποδομές αποτελεί επένδυση στο μέλλον της πόλης. Παράλληλα, τόνισε πως μέσα από τη συνεργασία, τον προγραμματισμό και την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών εργαλείων, η δημοτική αρχή συνεχίζει τη διεκδίκηση πόρων για κρίσιμα έργα υποδομής που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία.
Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή και ενεργή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής έχει ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα, την τεκμηρίωση των πληροφοριών και την έγκυρη ενημέρωση του κοινού.

Η δημοσιογραφική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν την κοινωνία, την αυτοδιοίκηση, την πολιτική επικαιρότητα και την περιφέρεια, με βασικές αρχές την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης, τη διασταύρωση της πληροφορίας και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον δημόσιο και δημοσιογραφικό διάλογο για τον ρόλο και την ευθύνη των Μέσων στη σύγχρονη κοινωνία.

Παράλληλα, συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Συνεργάζεται με τα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, μεταξύ άλλων τα newsit.gr και newsbomb.gr, καθώς και με την ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.

Σημαντικό μέρος της επαγγελματικής του δραστηριότητας αποτελεί η ανάπτυξη και λειτουργία ψηφιακών ενημερωτικών μέσων. Είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων — epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr — μέσα από τις οποίες δραστηριοποιείται στην περιφερειακή ενημέρωση και στην καθημερινή ψηφιακή δημοσιογραφική παραγωγή.

Με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, την τοπική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη θεμάτων της επικαιρότητας, ο Δονάτος Παππάς δραστηριοποιείται στον χώρο των Μέσων με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών και την ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

ΠΑΣ: Επιστροφή στο γήπεδο με διπλές προπονήσεις και φουλ προετοιμασία για Καστοριά!

Μετά το απαραίτητο τριήμερο ρεπό λόγω των εορτών του Δεκαπενταύγουστου,

Τροχαία: Αττική και Νότιο Αιγαίο στην «κορυφή» των παραβάσεων για μη χρήση κράνους

Τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας για την εκστρατεία «Μηδενική ανοχή