SOS από την Αιμοδοσία του ΠΓΝΙ – Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα – Επείγουσα έκκληση για αίμα ομάδας 0 (Μηδέν)

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ), απευθύνοντας δραματική έκκληση προς τους πολίτες για άμεση προσφορά αίματος. Σύμφωνα με το typosepeirou.gr, τα αποθέματα έχουν αγγίξει οριακά επίπεδα, με αποτέλεσμα η κάλυψη των αναγκών των ασθενών να καθίσταται εξαιρετικά δυσχερής.

Η ανάγκη εστιάζεται συγκεκριμένα στην ομάδα αίματος 0 (Μηδέν), τόσο για θετικό (+) όσο και για αρνητικό (-) ρέζους, καθώς η ζήτηση τις τελευταίες ώρες έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Οι υπεύθυνοι του τμήματος υπογραμμίζουν ότι κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και καλούν τους κατοίκους των Ιωαννίνων και της ευρύτερης Ηπείρου που ανήκουν στη συγκεκριμένη ομάδα να προσέλθουν στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό.

Η διαδικασία της αιμοδοσίας είναι απόλυτα ασφαλής και σύντομη, αποτελώντας στην παρούσα κρίσιμη φάση τη μοναδική λύση για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας και τη σωτηρία συνανθρώπων μας που νοσηλεύονται στο ΠΓΝΙ.

Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή και ενεργή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής έχει ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα, την τεκμηρίωση των πληροφοριών και την έγκυρη ενημέρωση του κοινού.

Η δημοσιογραφική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν την κοινωνία, την αυτοδιοίκηση, την πολιτική επικαιρότητα και την περιφέρεια, με βασικές αρχές την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης, τη διασταύρωση της πληροφορίας και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον δημόσιο και δημοσιογραφικό διάλογο για τον ρόλο και την ευθύνη των Μέσων στη σύγχρονη κοινωνία.

Παράλληλα, συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Συνεργάζεται με τα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, μεταξύ άλλων τα newsit.gr και newsbomb.gr, καθώς και με την ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.

Σημαντικό μέρος της επαγγελματικής του δραστηριότητας αποτελεί η ανάπτυξη και λειτουργία ψηφιακών ενημερωτικών μέσων. Είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων — epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr — μέσα από τις οποίες δραστηριοποιείται στην περιφερειακή ενημέρωση και στην καθημερινή ψηφιακή δημοσιογραφική παραγωγή.

Με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, την τοπική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη θεμάτων της επικαιρότητας, ο Δονάτος Παππάς δραστηριοποιείται στον χώρο των Μέσων με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών και την ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Αττική: Συνελήφθη 34χρονος για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης (Βίντεο)

Ο 34χρονος διακινούσε την ηρωίνη στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Καιρός: Πού θα χρειαστείτε ομπρέλα σήμερα Πέμπτη

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια. Βροχές και σποραδικές