Θεσπρωτία: Κλείνουν προσωρινά τα Γίτανα λόγω έργων βελτίωσης στον δρόμο πρόσβασης

Σε προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του Αρχαιολογικού Χώρου Γιτάνων προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, προκειμένου να εκτελεστούν κρίσιμα έργα αναβάθμισης στις υποδομές πρόσβασης. Σύμφωνα με το typosepeirou.gr, ο εμβληματικός χώρος της αρχαίας πρωτεύουσας της Θεσπρωτίας θα παραμείνει κλειστός για το κοινό το Σάββατο 28 Μαρτίου 2026, λόγω των εργασιών βελτίωσης που θα πραγματοποιηθούν στον οδικό άξονα που οδηγεί στον ιστό του μνημείου.

Όπως αναφέρει το typosepeirou.gr, η παρέμβαση αυτή κρίθηκε απαραίτητη για τη διασφάλιση μιας πιο άνετης και ασφαλούς εμπειρίας για τους πολυάριθμους επισκέπτες, ενισχύοντας τη λειτουργικότητα του αρχαιολογικού προορισμού. Οι ενδιαφερόμενοι που προγραμματίζουν την επίσκεψή τους για τις επόμενες ημέρες ή επιθυμούν πρόσθετες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, το οποίο παραμένει στη διάθεση του κοινού για τον συντονισμό των περιηγήσεων μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή και ενεργή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής έχει ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα, την τεκμηρίωση των πληροφοριών και την έγκυρη ενημέρωση του κοινού.

Η δημοσιογραφική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν την κοινωνία, την αυτοδιοίκηση, την πολιτική επικαιρότητα και την περιφέρεια, με βασικές αρχές την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης, τη διασταύρωση της πληροφορίας και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον δημόσιο και δημοσιογραφικό διάλογο για τον ρόλο και την ευθύνη των Μέσων στη σύγχρονη κοινωνία.

Παράλληλα, συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Συνεργάζεται με τα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, μεταξύ άλλων τα newsit.gr και newsbomb.gr, καθώς και με την ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.

Σημαντικό μέρος της επαγγελματικής του δραστηριότητας αποτελεί η ανάπτυξη και λειτουργία ψηφιακών ενημερωτικών μέσων. Είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων — epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr — μέσα από τις οποίες δραστηριοποιείται στην περιφερειακή ενημέρωση και στην καθημερινή ψηφιακή δημοσιογραφική παραγωγή.

Με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, την τοπική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη θεμάτων της επικαιρότητας, ο Δονάτος Παππάς δραστηριοποιείται στον χώρο των Μέσων με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών και την ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Έληξε η κινητοποίηση των κτηνοτρόφων στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Σχοινάς: «Θετική εξέλιξη»

Έληξε η κατάληψη της χερσαίας ζώνης του επιβατικού λιμανιού στη

Σφραγίστηκε σύνδεσμος οπαδών στην Αθήνα – Λειτουργούσε χωρίς άδεια

Ο χώρος λειτουργούσε ως σύνδεσμος οπαδών από τον Οκτώβριο του