Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός 82χρονος, συνελήφθη η 77χρονη σύζυγός του



Η 77χρονη την προηγούμενη ημέρα δικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και κρίθηκε αθώα λόγω αμφιβολιών για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του συζύγου της.

Η 77χρονη σύζυγος ενός 82χρονου άντρα, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι τους στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, συνελήφθη από τις αρχές.


Ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να προσδιορίσει ξεκάθαρα αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι και θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να ξεκαθαριστεί από τι έχασε ο ηλικιωμένος τη ζωή του.

Τα πρώτα στοιχεία ωστόσο δείχνουν πως φαίνεται ότι ο 82χρονος ήταν για ώρες πεσμένος στο σημείο, τουλάχιστον από το μεσημέρι, ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα από γείτονα ενώ η 77χρονη σύζυγό του δεν αναζήτησε βοήθεια. Έτσι συνελήφθη για παράληψη προσφοράς βοήθειας.

Σημειώνεται ότι μόλις την προηγούμενη ημέρα η 77χρονη είχε δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και κρίθηκε αθώα λόγω αμφιβολιών για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του συζύγου της.




Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Σταυρούπολη: Συνελήφθη 37χρονος που τραυμάτισε με σπασμένο γυαλί τον συγκάτοικό του

Ο παθών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της

Αφρικανική σκόνη: Πώς θα κινηθούν οι λασποβροχές – Σε άνοδο ο υδράργυρος

Άνοδος της θερμοκρασίας, σκόνη και λασποβροχές συνθέτουν το σκηνικό των