Ρούτσι για δίκη Τεμπών: Καλώ τον κ. Φλωρίδη να είναι 1η Απριλίου εκεί και να το δει από μόνος του



Εκτίμησε πως ούτε την 1η Απριλίου θα γίνει η δίκη.

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα και μέσα σε συνθήκες που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, ξεκίνησε στη Λάρισα η δίκη για την τραγωδία των Τεμπών, η οποία αναβλήθηκε για την 1η Απριλίου.


Συγγενείς θυμάτων και δικηγόροι έκαναν λόγο για εικόνες χάους και σοβαρές ελλείψεις στην οργάνωση της διαδικασίας.

«Ο πρωθυπουργός και ο κ. Φλωρίδης μας κοροϊδεύουν από την αρχή της υπόθεσης. Εμείς είμαστε αυτοί που θέλουμε να τελειώσει η δίκη, από την αρχή που έγινε αυτό το έγκλημα. Ξέρανε πολύ καλά ότι σε αυτό το κτίριο δεν χωράμε. Ποιος καθυστερεί τη δίκη; Εμείς; Εμείς αυτό θέλουμε. Να πάνε όλοι φυλακή οι κατηγορούμενοι, όσο ψηλά και αν φτάνουν», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο Πάνος Ρούτσι.

Όπως λέει ο ίδιος: «Εγώ 1η Απριλίου δεν περιμένω τίποτα απολύτως. Θα είναι το ίδιο πράγμα. Θα είμαστε όλοι μαζί, αλλά έτσι όπως πάει δεν νομίζω να γίνει ούτε 1η Απριλίου, γιατί δεν θα χωρέσουμε. Εγώ καλώ τον κ. Φλωρίδη να είναι 1η Απριλίου εκεί και να το δει από μόνος του».


Ο ίδιος αναφέρθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και στην απεργία πείνας που έκανε. «Έκανα απεργία πείνας για να ζητήσω το αυτονόητο, πώς πέθανε το παιδί μου. Δεν καθυστερούσα καμία δίκη, δεν καθυστερώ καμία δίκη», καταλήγει.


{https://exchange.glomex.com/video/v-dhfbkdsa3uw9?integrationId=40599y14juihe6ly}



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Ο Τραμπ χρειάζεται την Κίνα, περισσότερο από ό,τι η Κίνα τις ΗΠΑ – Έχει ανάγκη μία νίκη

Η ανάγκη του Τραμπ για μια νίκη στην εξωτερική πολιτική

Ευθεία απάντηση του ΠΟΥ στον Ρούμπιο για τον Έμπολα – «Δεν αντικαθιστούμε το έργο των χωρών»

Ο δρ. Τέντρος Γκεμπρεγέσους απάντησε στα σχόλια του Ρούμπιο ότι