Σοκ στα Γιάννενα: Μαθητές κατανάλωσαν προϊόντα κάνναβης – Η Σχολική εκδρομή κατέληξε σε νοσοκομείο και συλλήψεις

Σε σοβαρή δικαστική και αστυνομική υπόθεση εξελίχθηκε η σχολική εκδρομή μαθητών από τη Θεσσαλονίκη στα Ιωάννινα, μετά την κατανάλωση προϊόντων κάνναβης που οδήγησε έναν ανήλικο στο νοσοκομείο και έναν δεύτερο σε κατάσταση σύγχυσης στους δρόμους της πόλης. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση όταν το ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει μαθητή με έντονα συμπτώματα αδιαθεσίας. Σύμφωνα με το typosepeirou.gr, η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων αποκάλυψε πως ομάδα μαθητών επισκέφθηκε κατάστημα πώλησης προϊόντων κάνναβης στο κέντρο της πόλης, από όπου προμηθεύτηκαν και κατανάλωσαν διάφορα είδη.

Το περιστατικό έλαβε διαστάσεις θρίλερ όταν διαπιστώθηκε πως ένας ακόμη μαθητής είχε χάσει τον προσανατολισμό του και περιπλανιόταν σε άγνωστη κατεύθυνση, προκαλώντας επιχείρηση εντοπισμού από την αστυνομία. Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις: του υπαλλήλου του καταστήματος για τη διάθεση των προϊόντων σε ανηλίκους, της αρχηγού της εκδρομής με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς και της μητέρας του νοσηλευόμενου μαθητή.

Η υπόθεση εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τους μηχανισμούς ελέγχου πώλησης τέτοιων προϊόντων σε ανηλίκους, αλλά και το πλαίσιο εποπτείας κατά τις σχολικές μετακινήσεις, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών.

Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με έμφαση στην τεκμηριωμένη ενημέρωση, την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.
Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον διάλογο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στη σύγχρονη κοινωνία.
Συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, όπως το newsit.gr και το newsbomb.gr, καθώς και με την εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.
Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων: epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιφερειακής ενημέρωσης και της διαδικτυακής δημοσιογραφίας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Τέμπη: Διακόπηκε η δίκη για τα «εξαφανισμένα» βίντεο

Αναβολή για τις 2 Απριλίου πήρε η δίκη για τα

Τι ώρα θα ξεκινήσουν οι βροχές στην Αττική

Πολλές βροχές σε όλη την επικράτεια θα φέρει αυτό το