Κακοκαιρία Erminio: Ήχησε 112 σε Αρκαδία και Λακωνία – Προειδοποίηση και για Αργολίδα, Κορινθία


Oι πολίτες καλούνται να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τις επόμενες ώρες.

Το 112 ήχησε σε πολλές περιοχές της Αρκαδίας και της Λακωνίας λόγω της κακοκαιρίας Erminio, προειδοποιώντας τους πολίτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) το επόμενο 24ωρο, καλώντας τους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.


Το μήνυμα του 112

Το μήνυμα που εστάλη στα κινητά των κατοίκων των δύο περιοχών ανέφερε «Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στις Περιφερειακές Ενότητες #Αρκαδίας και #Λακωνίας, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το μεσημέρι έως το βράδυ σήμερα.Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.»

{https://www.facebook.com/112Greece/posts/pfbid0C1e3c7b6fsgiaidFVG93noJq2ndfYH8TmiAoDSKQyAFVEUeRAHH77HW8j2Tv8tvKl}




Μήνυμα του 112 και σε Αργολίδα και Κορινθία

Παράλληλα εστάλη μήνυμα από το 112 στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδος και Κορινθίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, με το οποίο γίνεται σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων.


112 14 aa151


{https://www.facebook.com/112Greece/posts/pfbid02N2XVqeV5Q5AB3zCgEqTM9T2rWqfQB6M7UZLow2FwMbPuDrPeiVbHYihg5KPXDRnTl}



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Λαϊκό Λαχείο: 2.060.000 ευρώ στην αποψινή κλήρωση

Η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου όπως κάθε Τρίτη θα μεταδοθεί

Μυτιλήνη: Οι τυροκομικές επιχειρήσεις ανακοίνωσαν τη διακοπή λειτουργίας τους στις 8/4

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Τυροπαραγωγών. Οι τυροκομικές