Καταιγίδες και σήμερα στην Αττική: Τι ώρα θα ξεκινήσουν



Θα παραμείνει άστατος ο καιρός και σήμερα στην Αττική παρά τις σχετικά καλές πρωινές καιρικές συνθήκες.

Θα παραμείνει άστατος ο καιρός και σήμερα στην Αττική. Μπορεί οι καιρικές συνθήκες το πρωί να ήταν σχετικά καλές αλλά ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση.


Σύμφωνα με το μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη. στην Αττική σήμερα, θα κυριαρχήσει άστατος καιρός, κυρίως μεσημέρι με απόγευμα θα δούμε ένα πέρασμα από τοπικές καταιγίδες και ο καιρός θα βελτιωθεί από αργά το απόγευμα και στη συνέχεια. Πιθανόν και αύριο να βουν κάποιες μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Κυριακή οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες, μικρότερες οι πιθανότητες για κάποιες μπόρες στα βουνά.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα και στη συνέχεια, ο ανοιξιάτικος καιρός θα κυριαρχήσει και στον νομό Αττικής, με τον υδράργυρο στους 23- 25 βαθμούς Κελσίου κοντά στη Μεγάλη Τρότη – Μεγάλη Τετάρτη.




Η θερμοκρασία 16 με 17 βαθμούς και τις επόμενες ημέρες.


Σύμφωνα με το windy, βροχές και καταιγίδες αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγη ώρα στην Αττική. Οι βροχές κατά τόπους θα έιναι έντονες ενώ θα πέσουν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν έστω και τοπικά στην Αττική γύρω στις 10-11 πμ ενώ θα υπάρξει βελτίωση των συνθηκών αρκετά αργά το βράδυ.




Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ!

Του Κώστα Δ. Καλτσή Μια μυθιστορηματική ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη,

Ιωάννινα: Νέα απάτη στην Ανατολή – Άγνωστος χτυπά πόρτες με πρόσχημα τις οπτικές ίνες

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ανατολή Ιωαννίνων, καθώς νέα απόπειρα απάτης