«Δόξα, ατυχίες και νοοτροπία νικητή»: Η WA διηγείται την ιστορία του Καραλή (Βίντεο)



Η πορεία του Εμμανουήλ Καραλή έως τα 6,17 μέτρα.

Αυτό τον χειμώνα, ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε ο δεύτερος καλύτερος επικοντιστής όλων των εποχών. Και η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου συνοψίζει την πορεία του σε ένα βίντεο 11:47 λεπτών.


«Δόξα, ατυχίες και νοοτροπία μαχητή», είναι ο τίτλος του βίντεο της World Athletics που διηγείται την ιστορία του «χάλκινου» Ολυμπιονίκη από τις πρώτες εμφανίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις έως τα μετάλλια και τα ιστορικά άλματα.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Κατά τη διάρκειά της, «πέταξε» στα 6,17 μέτρα για να γίνει ο δεύτερος καλύτερος αθλητής του επί κοντώ όλων των εποχών και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Και αυτά τα επιτεύγματα αποτέλεσαν την αφορμή για το βίντεο της World Athletics.

{https://www.youtube.com/watch?v=vJwiZmJU-bQ}




Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Τρίτη του Πάσχα: Τι ισχύει με το ωράριο των σούπερ μάρκετ σήμερα

Στο κανονικό τους ωράριο επιστρέφουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ από

Τέμπη: Πώς τινάχτηκε στον αέρα η δίκη για τα βίντεο – Αφορμή ή πρόσχημα το επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Όσο προβλέψιμη κι αν ήταν πάντως η δήλωση αποχής της