Τσιτσιπάς: «Καλώς ή κακώς, επέλεξα το τένις από το τραγούδι»



Με αρκετή δόση χιούμορ η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά πριν το UTS Tour.

Στη «μάχη» του UTS Tour ρίχνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αντιμετωπίζει την Παρασκευή, 02/04, τον Άντρει Ρούμπλεβ για την προημιτελική φάση.


Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, ο Έλληνας τενίστας φαίνεται να τραγουδάει, με την δημοσιογράφο να του λέει χαρακτηριστικά «Το τένις δεν είναι το μόνο ταλέντο που έχεις, Στέφανε», με τον Τσιτσιπά να απαντάει χιουμοριστικά λέγοντας ότι όνειρό του ήταν να πάει στην Eurovision, αλλά η ζωή του επιφύλλασε άλλα μονοπάτια.

Χαρακτηριστικά, στην ανάρτηση του έγραψε την περιγραφή «Καλώς ή κακώς επέλεξα το τένις από τη μουσική.




{https://x.com/stefanos/status/2039685078540849416?s=20}


Τι είναι το UTS Tour

Το UTS είναι το μοναδικό event στο τένις που έχει φέρει το αρκετά καινοτόμο σύστημα των χρονομετρημένων αγώνων: Κάθε ματς έχει τέσσερις περιόδους των 8 λεπτών και ο παίκτης που θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους κερδίζει και την περίοδο. Έτσι ένα ματς μπορεί να λήξει 4-0, 3-1 ή 2-2 και σε περίπτωση που οι δύο παίκτες κερδίσουν από δύο περιόδους τότε παίζεται ο ξαφνικός θάνατος, όπου ο πρώτος παίκτης που θα κερδίσει δύο συνεχόμενους πόντους κερδίζει το ματς.




Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Πάσχα 2026 στην Ήπειρο: υπό δρακόντεια μέτρα – Καμία μετακίνηση ζώου χωρίς έλεγχο

Σε κατάσταση υγειονομικής πολιορκίας εισέρχεται η χώρα και ειδικότερα η

Αμπελόκηποι: Αρχιτέκτονας, CEO εταιρείας ο 55χρονος με το μαντρί σε ταράτσα

Αναζητείται για να συλληφθεί ο 55χρονος. Ένας 55χρονος αρχιτέκτονας και