Μαρία Πρεβολαράκη: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού με επική ανατροπή, για το 2ο σερί χρυσό (Βίντεο)



Την Παρασκευή η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει το δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιό της.

Μετά τον πολυπόθητο ευρωπαϊκό τίτλο, που κατέκτησε πέρυσι, η Μαρία Πρεβολαράκη είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίλο της. Και με επική ανατροπή πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης, που διεξάγεται στα Τίρανα.


{https://www.instagram.com/p/DXetPhpjS29/?hl=el}

Αφού απέκλεισε στα προμητελικά τη Γερμανίδα Βέντλε, στον ημιτελικό της κατηγορίας των 53 κ., κόντρα στην Πολωνή Ζάσινα, η κορυφαία Ελληνίδα του αθλήματος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-2, 20 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Όμως, δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα της.

Αρχικά μείωσε σε 6-4 και δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη πήρε ακόμα δύο πόντους, ισοφάρισε σε 6-6 και πέρασε στον τελικό της Παρασκευής με πλεονέκτημα. Έτσι, θα υπερασπιστεί τον ευρωπαϊκό τίτλο που κατέκτησε στις 11 Απριλίου 2025.


{https://www.instagram.com/p/DXe2jBcj4cT/?hl=el}






Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Κλειστά σχολεία αύριο στη Λέσβο

Συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της κοινωνίας της Λέσβου οι μαθητές και

Τέμπη: Πώς τινάχτηκε στον αέρα η δίκη για τα βίντεο – Αφορμή ή πρόσχημα το επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Όσο προβλέψιμη κι αν ήταν πάντως η δήλωση αποχής της