Δήμος Ιωαννιτών: Δυναμικό παρών στη σύσκεψη για τις σήραγγες της Εγνατίας

TyposEpeirou
TyposEpeirou
Σε κλίμα έντονου προβληματισμού για την κατάσταση της Εγνατίας Οδού, ο Δήμος Ιωαννιτών ανακοίνωσε την επίσημη συμμετοχή του στην κρίσιμη σύσκεψη που συγκαλούν το ΤΕΕ Ηπείρου και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Ηπείρου. Σύμφωνα με το typosepeirou.gr, ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, επιβεβαίωσε την παρουσία της δημοτικής αρχής στη συνάντηση της Πέμπτης, η οποία έχει ως μοναδικό αντικείμενο το φλέγον ζήτημα της συντήρησης των σηράγγων του αυτοκινητοδρόμου.
Η ανακοίνωση ήρθε ως απάντηση σε παρέμβαση του επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Όμορφη Πόλη», Παντελή Κολόκα, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη για μια σθεναρή στάση του Δήμου, προκειμένου η περιοχή να μην αντιμετωπίζεται ως «παρίας» στις εξελίξεις που αφορούν τις υποδομές της. Η σύσκεψη, την οποία είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Παναγιώτης Νταής, αποσκοπεί στον συντονισμό των τοπικών φορέων απέναντι στην ασάφεια που επικρατεί από πλευράς Υπουργείου Υποδομών και παραχωρησιούχου εταιρείας.
Παρά τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα, παραμένουν αναπάντητα κρίσιμα ερωτήματα για τις μεθόδους συντήρησης και τα ακριβή χρονοδιαγράμματα των έργων στα όρια Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας. Στη συνάντηση αναμένεται να δώσουν το «παρών» και εκπρόσωποι των μεταφορέων, επιδιώκοντας μια κοινή γραμμή διεκδίκησης για ένα έργο που επηρεάζει άμεσα την ασφάλεια και την οικονομική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής.
Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή και ενεργή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής έχει ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα, την τεκμηρίωση των πληροφοριών και την έγκυρη ενημέρωση του κοινού.

Η δημοσιογραφική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν την κοινωνία, την αυτοδιοίκηση, την πολιτική επικαιρότητα και την περιφέρεια, με βασικές αρχές την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης, τη διασταύρωση της πληροφορίας και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον δημόσιο και δημοσιογραφικό διάλογο για τον ρόλο και την ευθύνη των Μέσων στη σύγχρονη κοινωνία.

Παράλληλα, συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Συνεργάζεται με τα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, μεταξύ άλλων τα newsit.gr και newsbomb.gr, καθώς και με την ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.

Σημαντικό μέρος της επαγγελματικής του δραστηριότητας αποτελεί η ανάπτυξη και λειτουργία ψηφιακών ενημερωτικών μέσων. Είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων — epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr — μέσα από τις οποίες δραστηριοποιείται στην περιφερειακή ενημέρωση και στην καθημερινή ψηφιακή δημοσιογραφική παραγωγή.

Με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, την τοπική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη θεμάτων της επικαιρότητας, ο Δονάτος Παππάς δραστηριοποιείται στον χώρο των Μέσων με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών και την ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Τριήμερη κακοκαιρία εξπρές προ των πυλών – Χαλάζι και καταιγίδες σε πολλές περιοχές

Eπιστρέφουν οι καταιγίδες, οι ενισχυμένοι βοριάδες – Πού θα πέσει

Eurojackpot 5/6/26: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 27 εκατ. ευρώ

Δείτε τους αριθμούς που κερδίζουν 27 εκατ. ευρώ. Η κλήρωση