Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 68χρονη καταζητούμενη για απάτη άνω των 272.000 ευρώ



Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Στη σύλληψη 68χρονης στον Άγιο Δημήτριο, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για συνέργεια σε απάτη με παράνομο περιουσιακό όφελος άνω των 272.000 ευρώ, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής.


Η γυναίκα εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της 13ης Μαΐου στην περιοχή του Αγίου Δημήτριου, ενώ σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση με ποινή κάθειρξης 11 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 68χρονη μαζί με δύο συνεργούς της εξαπάτησαν πολίτη, παρουσιάζοντας ψευδώς ότι ήταν ιδιοκτήτες οικοπέδου που άνηκε στον Δήμο Ηλιούπολης.




Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να αποσπάσουν από το θύμα ποσό που ξεπερνά τις 270.000 ευρώ, δήθεν για την αγοραπωλησία του οικοπέδου.






Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Ιωάννινα: Οι εργασίες οπτικών ινών έφεραν κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης

Ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει τους πολίτες ότι η έντονη κυκλοφοριακή

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: «Σόου» Φουρνιέ και 4αδα για τους «Πειραιώτες» (104-87)

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην εξ’αναβολής αναμέτρηση για την 14η