Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ19: Χάλκινο μετάλλιο για την Φρειδερίκη – Αμαλία Ντάνη από την Ηγουμενίτσα στη Γερμανία

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ19: Χάλκινο μετάλλιο για την Φρειδερίκη – Αμαλία Ντάνη από την Ηγουμενίτσα στη Γερμανία
Μια σπουδαία σελίδα για τον αθλητισμό της Ηπείρου γράφτηκε στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας, όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ19. Η Φρειδερίκη – Αμαλία Ντάνη, αθλήτρια με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, σημείωσε μια εξαιρετική επιτυχία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τη Μαρίνα Αδάμ.
Σύμφωνα με το typosepeirou.gr, το ελληνικό πλήρωμα ξεχώρισε για την τεχνική του αρτιότητα και την αγωνιστικότητά του, προσφέροντας στην ελληνική κωπηλασία ακόμη μία σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο και κάνοντας την τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας να πανηγυρίζει.
Η ελληνική συμμετοχή στον τελικό του διπλού σκιφ Νεανίδων χαρακτηρίστηκε από υψηλό επίπεδο συναγωνισμού. Οι Ντάνη και Αδάμ διατήρησαν σταθερό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια της απαιτητικής διαδρομής, αποφεύγοντας τα λάθη και πιέζοντας στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.
Ο τερματισμός τους στην τρίτη θέση με χρόνο 7:00.73 ήρθε μετά από μια συγκλονιστική προσπάθεια, η οποία τους επέτρεψε να ξεπεράσουν ισχυρά ευρωπαϊκά πληρώματα και να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο βάθρο των νικητών.
Η επιτυχία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αποτελεί το τρίτο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή στη συγκεκριμένη διοργάνωση, γεγονός που υπογραμμίζει τη διαχρονική δυναμική και τη συστηματική δουλειά που γίνεται στην ελληνική κωπηλασία.
Η διάκριση της Φρειδερίκης – Αμαλίας Ντάνη αντανακλά θετικά στον αθλητισμό της Ηγουμενίτσας και ολόκληρης της Ηπείρου, αποδεικνύοντας ότι η περιφέρεια διαθέτει αθλητικό δυναμικό υψηλών προδιαγραφών, ικανό να εκπροσωπεί επάξια τη χώρα σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.
Δονάτος Παππάς

Δονάτος Παππάς

Ο Δονάτος Παππάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή και ενεργή παρουσία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής έχει ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα, την τεκμηρίωση των πληροφοριών και την έγκυρη ενημέρωση του κοινού.

Η δημοσιογραφική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν την κοινωνία, την αυτοδιοίκηση, την πολιτική επικαιρότητα και την περιφέρεια, με βασικές αρχές την ανεξαρτησία της δημοσιογραφικής κρίσης, τη διασταύρωση της πληροφορίας και τη διαφάνεια στον δημόσιο διάλογο.

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, καθώς και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον δημόσιο και δημοσιογραφικό διάλογο για τον ρόλο και την ευθύνη των Μέσων στη σύγχρονη κοινωνία.

Παράλληλα, συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και το περιοδικό «Step», ενώ είναι ειδικός συνεργάτης στο Prisma Radio 91,6. Συνεργάζεται με τα ενημερωτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, μεταξύ άλλων τα newsit.gr και newsbomb.gr, καθώς και με την ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS του MEGA TV.

Σημαντικό μέρος της επαγγελματικής του δραστηριότητας αποτελεί η ανάπτυξη και λειτουργία ψηφιακών ενημερωτικών μέσων. Είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής πέντε ενημερωτικών και θεματικών ιστοσελίδων — epirusbomb.gr, kanalakinews.gr, artinos.gr, thesprotiatoday.gr και mamafagito.gr — μέσα από τις οποίες δραστηριοποιείται στην περιφερειακή ενημέρωση και στην καθημερινή ψηφιακή δημοσιογραφική παραγωγή.

Με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, την τοπική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη θεμάτων της επικαιρότητας, ο Δονάτος Παππάς δραστηριοποιείται στον χώρο των Μέσων με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών και την ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

ΗΣΑΠ: Εκτός λειτουργίας 4 σταθμοί του ηλεκτρικού

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ. Εκτός λειτουργίας, 4 σταθμοί του ηλεκτρικού,

Επίθεση Τραμπ σε ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έδειξε ασέβεια στη χώρα, απόλυτη ντροπή

Ο Αμερικανός πρόεδρος απαίτησε από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ζητήσει