Μουντιάλ 2026: Δηλητηριώδη φίδια εμφανίστηκαν στο προπονητικό κέντρο της Ελβετίας



Ανησυχία για τους Ελβετούς τρεις μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Υπό τον φόβο δηλητηριωδών φιδιών προετοιμάζονται οι παίκτες της Εθνικής Ελβετίας ενόψει του Μουντιάλ 2026, τρεις μέρες πριν από την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου.


Η βάση της Ελβετίας βρίσκεται στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, με την αποστολή της χώρας να αποκαλύπτει πως το προπονητικό κέντρο είναι περιτριγυρισμένο από επικίνδυνα είδη φιδιών.

{https://x.com/thejurgenholic/status/2063821819724156953}




Πιο συγκεκριμένα, τόσο πίσω από τα γήπεδα ποδοσφαίρου όσο και από το γυμναστήριο των αθλητικών εγκαταστάσεων εμφανίστηκαν φίδια, τα οποία προκάλεσαν ανησυχία στους παίκτες και το επιτελείο της Ελβετίας.


Σύμφωνα με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Σαν Ντιέγκο, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν τέσσερα είδη δηλητιριωδών κροταλιών, με το πιο συνηθισμένο να ονομάζεται Crotalus helleri.


{https://x.com/nypost/status/2063677542926545262}



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Δολοφονία στον Άγ. Δημήτριο: Παραδόθηκε 20χρονος στη ΓΑΔΑ – Είναι ο σύντροφος της πρώην του 27χρονου

Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο. Ραγδαίες είναι

Μάνη: Κεραυνός χτύπησε γυναίκα που βρισκόταν σε αυτοκίνητο

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για το συμβάν